Den mest populære seng i Danmark; kontinentalsengen

Der findes rigtig mange forskellige senge, men der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at den absolut mest populære af slagsen er kontinentalsengen. Du kan nemt finde frem til rigtig mange senge, der er både billigere og dyrere end kontinentalsengen, men der skal dog ikke være nogen tvivl om, at det er den type af seng, som langt de fleste danskere vælger at investere i, når de skal have en ny seng – og det er der bestemt en god grund til, for det er – uden tvivl – én af de mest komfortable senge på markedet.

Hvordan er en kontinentalseng opbygget?

Alle kontinentalsenge er opbygget på ens vis. Det nederste lag af sengen er en boxmadras, der skaber fundamentet for hele sengen, mens det næste lag er en springmadras, der sørger for komfort og støtte, og det sidste lag er en topmadras, der bedst kan betragtes som prikken over i’et, der giver dig det sidste skub mod ultimativ komfort. Med andre ord, så er der tale om en seng, der er blevet opbygget i tre lag og dermed også tre madrasser, der tilsammen giver dig en komfort, du ikke får i mange andre senge.

Ikke sikkert en kontinentalseng er for dig

Selvom rigtig mange danskere har valgt at investere i en kontinentalseng, så skal der ikke lægges skjul på, at der også findes rigtig mange andre typer af senge på det danske marked. Det er slet ikke sikkert, at en kontinentalseng er det rette valg for dig, for det kan sagtens tænkes, at du i stedet vil foretrække at have en elevationsseng, så du selv har muligheden for at indstille din seng til at have lige netop dén soveposition, som du foretrækker og som du sover bedst i – det er ikke noget, der er muligt med en kontinentalseng f.eks.

Se gode tilbud på senge her.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>