Forbrugslån

Det kan være en kæmpe belastning at være registreret i et RKI register. Der er ikke nogen der ønsker at blive stemplet som dårlig betaler, men har man haft svært ved at betale sine regninger, ja så er der ingen vej uden om. Det kan blive til en ond spiral hvis man ikke har særlig meget økonomisk frihed, og det kan derfor være en hjælp at tage et forbrugslån. Men mange at de låneudbydere der findes vil ikke låne penge ud til RKI registrerede danskere. Men alt håb er ikke ude. Det kan lade sig gøre at lave et billige forbrugslån selvom man står registreret i RKI registret. Og med dette lån kan du hurtigt få betalt nogle af den gamle gæld af, og dermed få startet på en frisk.

Der findes for det første tre helt basale måder at komme hurtigt og nemt ud af RKI på. Den første er at man ringer til RKI og forhører sig om hvorfor man står i RKI registret og selvfølgelig også hvem der har anmodet om at få dig deri. Hvis du er uenig i det grundlag som RKI fortæller dig om hvorfor du er registreret bliver du slettet med det samme, fordi de ikke må holde dig registreret hvis du er uenig. Er du derimod enig, samt har de penge der skal til for at betale den pågældende virksomhed det du skylder, kan du blot betale denne gæld af, og du vil derfor i løbet af få dage være ude af RKI. Er du enig i grundlaget men ikke har de penge der skal til, aftaler du blot en afdragsordning med firmaet, mod at de fjerner dig fra RKI. Så enkelt er det.

Forbrugslån gør hverdagen lettere

Hvis du mangler noget som for dig er uundværligt, men simpelthen ikke har penge til det kan det være en mulighed at tage et forbrugslån, og det er slet ikke så svært. Selvom man står i RKI kan man godt låne penge uden sikkerhed. Der findes firmaer som taler med de pågældende udbydere og laver en aftale med dem om, at du, trods RKI, godt kan finde ud af at betale pengene tilbage, og den vej igennem kan du få lidt økonomisk luft i hverdagen. Det kan jo være det kniber med at betale en regning hvis man for eksempel lige har fået barn, og dermed en ekstra udgift hver måned.

Der findes mange virksomheder som udbyder forbrugslån. De fleste låneudbydere er at finde på internettet, hvor man hurtigt og nemt kan låne penge. Man kan låne alt fra 500 kroner og helt op til omkring 300.000 på under 15 minutter. Det er så nemt. Er man ikke registreret i RKI er det lige så let som en leg at tage et forbrugslån. Lånet er uden sikkerhed, altså baseret på tillid. Udlåneren stoler på, at du betaler pengene tilbage efter de har godkendt dig. De spørger ikke hvad du skal bruge pengene på, så du kan tage på en ferie, købe et nyt fjernsyn eller noget helt tredje.