Nyt Tag

Der kan være flere grunde til, at man som husejer har brug for et nyt tag. Tid, vind og vejr kan have nedslidt det gamle tag for meget til, at det blot kan renoveres, eller måske er det et helt nybygget hus, der har brug for et flot nyt tag til at sætte prikken over i’et med. Lige gyldigt grunden til projektet, er det i hvert tilfælde vigtigt at tænke over materialer, farver og priser for så i sidste ende at kunne tage den helt rette beslutning for netop dig og dit hus. Den billigste løsning er nemlig ikke altid den billigste i det lange løb, men føler man, at det presser på budgettet, kan man altid tage et forbrugslån og på den måde få lidt hjælp med hensyn til financieringen af det nye tag.

Forskellige typer af nyt tag

Der er mange forskellige typer af tagbelægning at vælge imellem, og det endelige valg kommer meget an på typen af hus, din egen personlige smag og så ønsket om holdbarhed og pris. Nogle af de typer man kan vælge imellem er tegltage, decratage, cementtage, eternittage og ståltage. Hver især giver de deres eget æstetiske udtryk, som både kan være hyggelig og traditionelt som med et tegltag eller minimalistisk, enkelt og moderne som med et cementtag.

Et decratag er et valg man bør tage, hvis man ønsker et flot nyt tag, som også har en god og lang holdbarhed. Disse typer af tage er gode i det danske klima og kan holde til en del, samtidig med at taget også er støjdæmpende, så regn, slud og hagl ikke kommer til at genere husets beboere. Ønsker man et robust look og har man pengene til det, kan man også vælge at investere i et cementtag, som også helt sikkert vil kunne holde i mange år. Valget af nyt tag er ens eget, men rådgivning på området vil altid være lige inden for rækkevidde, så man med garanti kan få det helt rigtige nye tag – du kan læse mere her.